Image

Datorita faptului ca sunt foarte multi playeri care nu stiu sa foloseasca acest program, si pentru faptul ca foarte multi din cei care stiu ne spun ca primesc erori, am decis sa fac urmatorul ghid pentru a va rezolva problemele si pentru a avea un scan de succes.

 

Descarcati: http://www.wargods.ro/wcd/download.php

 

Odata ce ati dat click pe link-ul de mai sus veti ajunge pe pagina urmatoare:

1site

 

Pasul 1: Descarcati programul. Dati click pe prima versiune, (vezi imaginea urmatoare) cea incadrata in chenar rosu ! Aceea este versiunea recomandata pentru Windows-ul tau.

2downwg

 

Pasul 2: Salvati programul si apoi deschide-l ca in urmatoarele imagini, apoi dati click pe butonul "Scan":

3open

5clickscan

 

In caz de eroare! Pasul 2.1 (pentru Windows 7, 8, 8.1, 10): Salveaza programul si apoi deschide-l cu functia "Run as Administrator" ca in urmatoarele imagini, apoi dati click pe butonul "Scan":

4runadmin

5clickscan

In cazul in care eroarea apare in continuare , chiar si dupa ce ati folosit functia "Run as Administrator" treceti direct la "Pasul 5" !

 

Pasul 3: Dupa ce ati dat click pe butonul "Scan" veti primi un mesaj prin care programul va spune ca scanarea a avut succes si ca link-ul a fost copiat. Puteti face referinta la urmatoarea imagine:

6scanok

 

Pasul 4: Intrati inapoi in Counter-Strike 1.6 , deschideti consola si scrieti "say", dati SPACE, apoi apasati tastele CTRL si V in acelasi timp pentru a ajunge la rezultatul similar imaginii urmatoare:

7consola

 

Daca ati reusit sa trimiteti scan-ul adminului pana in acest punct nu mai este nevoie sa continuati acest ghid ! In caz contrat continuati cu "Pasul 5"

 

Pasul 5: Salvati programul si apoi deschide-l ca in urmatoarele imagini, apoi dati click pe butonul "Report":

3open
Sau
4runadmin

9report

 

Pasul 6: Salvati fisierul pe Desktop:

10savereport

 

Pasul 7: Uploadati fisierul "ReportwCD_15.12.2016_16.21.25.ReportwCD"

11reportfile

 

Pasul 8: Trimiteti link-ul Adminului prin ce metoda va comunica acesta.

 

Info: Scanarea programului cu Kaspersky Internet Security 2016:

12antivirus